torstai 25. heinäkuuta 2013

Askel 6.1 Irrottele nettideittailun maailmassa

Tänään päätin sitten sukeltaa nettideittailun ihmeelliseen maailmaan. Ensimmäiseksi koekaniiniksi valitsin Eliittikumppanin. Huipultahan on hyvä aloittaa, eli eliittimies laitetaan hakuseen =). Nyt profiili luotuna ja jännityksellä jäädään odottelemaan, mitä tuleman pitää. Eliittikumppaniin profiilia luodessa piti tehdä psykologinen testi, jonka täyttäminen vei ehkä noin 20 minuuttia. Testin tekeminen tuntui kovin viralliselta ja aikaa vievältä. Ajattelin pääseväni heti tsekkailemaan tarjontaa, mutta sen sijaan jouduin täyttelemään loputtomalta tuntuvaa testiä =D. Testin tekemisen jälkeen piti valita, millaisen jäsenyyden haluaa hankkia.

Eliittikumppanissa on mahdollista ostaa maksullinen PREMIUM jäsenyys, mutta sen voi ohittaa klikkaamalla oikeassa yläreunassa olevaa pientä linkkiä "eteenpäin" jolloin pääsee käyttämään sivuston maksutonta versiota. Premium jäsenyyteen kuuluisi lisäominaisuuksia, joiden avulla seuranhaku helpottuu. Pääset esimerkiksi seuraamaan, ketkä ovat vierailleet profiilisivullasi ja voit kommunikoida rajattomasti kumppaniehdokkaittesi kanssa. Esimerkiksi kuukauden PREMIUM jäsenyys maksaisi 54,90, mikä ei sinänsä ole paljoa jos sinä aikana löytää elämänsä rakkauden =). Mutta muuten harrastus kävisi turhan kalliiksi, jos listoille jäisi roikkumaan kuukausiksi tai vuosiksi.

Poiketen muista tarjolla olevista sivustoista, on Eliittikumppanissa panostettu oikeanlaisen kumppanin löytymiseen. Tai ainakin sellainen illuusio tulee käyttäjälle kaikkien niiden testien täyttämisen jälkeen =D "ELIITTIKUMPPANIin rekisteröityessään jäsen täyttää erittäin laajan persoonallisuustestin ja laatii hakukriteerinsä. Näiden sekä demografisten tekijöiden, kuten sukupuolen, iän, asuinpaikkakunnan ja koulutustason, perusteella Matching*-menetelmä hakee päivittäin tietokannasta sopivia ehdokkaita, ja lähettää ne jäsenelle kumppaniehdotuksina. Näin jäsenellä on ehdokaslistassaan joka aamu uusia, mielenkiintoisia ihmisiä odottamassa."

Täytyy myöntää, että aika skeptisesti suhtaudun ajatukseen, että kone valitsee minulle sopivia kumppaniehdokkaita. Toisaalta saattaahan se toimiakin jos itse vastaa persoonallisuustestin kysymyksiin ajatuksella ja toinen on tehnyt samoin. Profiilin luomisen jälkeen on mahdollista täydentää seuranhakuprofiiliaan vapaavalintaisia osioita täyttämällä ja vastaamalla valmiisiin  kysymyksiin kuten "Asioita, joista en luopuisi". Myös tupakointitavoista, alkoholinkäytöstä ja perheen perustamiseen liittyvistä asioista on kysymyksiä matkan varrella useampaankin otteeseen.

Profiilia luodessa pysähdyin oikein itsekin miettimään, millaisen miehen sitten haluan? En ole aikaisemmin ollut minkään "vaatimuslistojen" ystävä, mutta toisaalta ehkä se on hyvä pysähtyä ajan kanssa miettimään, millaisia ominaisuuksia miehessä arvostaa ja pitää tärkeänä. Suurin osa kysymyksistä, joita parisuhteeseen liittyen sivustolla kysyttiin oli todella tärkeitä. Perheenperustamissuunnitelmat, vapaa-ajankäyttö, ruokailutottumukset, arvot... Ainakin se hyöyty profiilin luomisesta oli, että tuli tosissaan mietittyä millainen se ihannekumppani kaikissa unelmissa olisi.
Nyt jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tuleman pitää =). 
Persoonallisuustestin kyymyksiä

Ja kysymykset jatkuu... Meinas loppua kärsivällisyys näitä täyttäessä, mutta toisaaltta kerranhan ne vain tarvitsee täyttää. Tietenkin kaikki hyvät ominaisuudet tappiin saakka, täytyyhänsitä itseuottamusta sen verran löytyä ;)

Oikeassa yläkulmassa pieni linkki "eteenpäin", jonka kautta pääsee käyttämään sivuston maksutonta versiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti